Laatste nieuws

ma 29 sep 2014

Op 1 januari 2015 start het proefproject werknemersstatuut voor onthaalouders. Dat betekent dat het equivalent van 112 voltijdse eenheden onthaalouders vanaf dan alle rechten (en plichten) zullen krijgen die elke andere werknemer in België ook heeft.

di 23 sep 2014

Goed nieuws voor wie in de kinderopvang, een Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg of in een Vlaams Centrum voor Gezondheid en Preventie (LOGO’s, tele-onthaaldiensten, Samenwerkingsinitiatieven

ma 22 sep 2014

Goed nieuws voor wie in de kinderopvang werkt. Voor de allereerste keer zullen ook de werknemers van de kinderopvang die lid zijn van de vakbond een vakbondspremie ontvangen.

ma 22 sep 2014

Op maandag 22 september geeft de Vlaamse regering in haar septemberverklaring meer duidelijkheid over het geplande beleid en de krachtlijnen van de begroting. Hart boven Hard, een burgerinitiatief dat 340 organisaties en meer dan 500 burgers verenigt, verzet zich tegen de besparingspolitiek en stelt een alternatieve septemberverklaring voor.

di 26 aug 2014

De voorpagina van de papieren krant de Standaard van maandag 25 augustus kon de prioriteiten en de keuzes van de regeringspartijen niet duidelijker in één beeld vatten.

Laatste blogs

Op donderdag 18 september was het "carfree day". Redenen genoeg voor de militanten van de LBC-NVK in het Heilig Hart ziekenhuis in Mol om de collega's met groot succes aan te zetten om met de fiets naar het werk te komen.

Vet feestje zaterdag 20 september in Bredene. Veel volk op www.manifiesta.be. Wij waren erbij toen DAAN de tent 's avonds volledig platspeelde. De max! 3 keer raden wie we geïnterviewd hebben voor de non-profit gazet? Tip: keicoole gast, steengoeie muziek.

Wil je een land bezoeken met 7% economische groei? Ga naar de Filipijnen.

Om acht uur deze zaterdagmorgen zijn we geland in Brussel.

Wat doe je als je huisarrest hebt tijdens een typhoon in een huis zonder elektriciteit (die was d