Nieuwe verhoging vakbondspremie

di 20 sep 2016 -- Mark Selleslach
Downloads: 

Lid worden van de LBC-NVK non-profit is voor de werknemers in de kinderopvang, de gehandicaptenzorg, jongerenwelzijn, het algemeen welzijnswerk, de socioculturele sector, de centra geestelijke gezondheidszorg en de Vlaamse diensten voor gezondheid en promotie (LOGO’s, …) sinds 2014 een heel stuk goedkoper geworden. Toen verhoogden wij de vakbondspremie tot 75 euro. Dit jaar zijn wij erin geslaagd om de premie opnieuw te verhogen.

Lees ook: 

Hier komt de syndicale premie Vlaamse non-profit

ma 28 sep 2015 -- Redactie

Vorig jaar verhoogden wij de syndicale premie tot 75 euro. Daardoor is lid worden van de LBC-NVK non-profit voor de werknemers in de kinderopvang, de gehandicaptenzorg, jongerenwelzijn, het algemeen welzijnswerk, de socioculturele sector, de centra geestelijke gezondheidszorg en de Vlaamse diensten voor gezondheid en promotie (LOGO’s, …) een heel stuk goedkoper.

LBC-NVK zorgt voor serieuze verhoging vakbondspremie sector gehandicaptenzorg en socioculturele sector

wo 15 okt 2014 -- Redactie

Goed nieuws voor wie werkt in de sector van de gehandicaptenzorg, jongerenwelzijn en het welzijnswerk of in de socioculturele sector. Lid worden van de LBC-NVK is vanaf dit jaar een heel stuk goedkoper. Dankzij de verhoging van de syndicale premie tot 75 euro per jaar voor wie een voltijdse bijdrage betaalt, zijn alle ledenvoordelen 5 maanden per jaar gratis.

Reacties

Door Cool Moniqye op

Ik ben 23 jaar kindbegeleider en ook 23 jaar lid van LBC - NVK en heb nog nooit een syndicale premie ontvangen , dus moet ik nu ook blij zijn of hoe komt dit ?

Door Redactie op

De vakbondspremie bestaat in de kinderopvang nog maar sinds 2014. Daarvoor bestond er geen premie. Normaal gezien krijg je van je werkgever een attest, dat je invult en aan je vakbondsafgevaardigde bezorgt. Je kan het ook binnensteken of opsturen naar een secretariaat van de LBC-NVK. Vraag voor dit jaar het attest aan je werkgever. Voor 2014 en 2015 neem je best contact op met je vakbondsafgevaardigde van de LBC-NVK of met een secretariaat van de LBC-NVK.